На Житомирщині вже взяли перші 3 кредити на сонячні електростанції та панелі

На Житомирщині вже взяли перші 3 кредити на сонячні електростанції та панелі

14.07.17 10:31 0 523
Запроваджена ініціатива голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича почала діяти: вже 3 жителів області скористалися обласною програмою та взяли кредит на встановлення сонячних електростанцій та батарей.

За словами Ігоря Гундича, програма покликана вивести енергоефективність Житомирщини на новий рівень.

— «На маємо 3 кредити, але це лише старт. І він показує, що жителі нашої області вже перейшли до європейського мислення і цінують систему економії коштів та енергонезалежності. Сподіваємося, що програма матиме широкі масштаби. Ми підтримаємо кожного, хто хоче вкладати ресурси в енергоощадність», – зазначає голова ОДА.

У травні та червні жителі області взяли 3 кредити на сонячні батареї та обладнання до них на загальну у суму 373,5 тисяч гривень. З обласного бюджету їм відшкодують 15% від вартості систем сонячного теплопостачання та 20% від вартості сонячних батарей та дахових панелей, обладнання і матеріалів для використання альтернативних джерел енергії.

Від найменшого взятого кредиту у сумі 62,8 тисяч гривень мінімальна сума відшкодування становитиме 9,5 тис. грн. Від кредиту у сумі 232,9 тис. грн – мінімум 35 тис. грн.

Як отримати відшкодування та на що надається кредит – дивіться ТУТ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ