Степан Барна: Чим більше аграрних підприємств,тим більше умов для розвитку краю (фото,відео)

Степан Барна: Чим більше аграрних підприємств,тим більше умов для розвитку краю (фото,відео)

14.07.17 11:21 0 561
На ТОВ АП «Колос-2», що у Теребовлі, відкрили нову сучасну елеваторну лінію, яка одночасно може приймати 300 тонн зерна, очищати його й розподіляти в різні склади для зберігання. Водночас, за словами керівника підприємства Степана Никеруя, передбачена й насінева лінія, яка може давати приблизно 10 тонн насіння в годину. Призначена елеваторна лінія для всіх зернових культур.

На урочистому відкритті даної лінії, у вівторок, 11 липня, побував голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Принагідно він також ознайомився з роботою аграрного підприємства й поспілкувався з його працівниками.

Так, за словами очільника області, для Тернопільщини й обласної державної адміністрації важливими є не лише підприємства, які мають величезні обсяги землі. Цікавий також розвиток середнього фермерського господарства. Зокрема, прикладом такого господарства є успішність підприємства «Колос-2», яке не тільки створює додану вартість, а є також добрим і справним платником податків.

«Протягом останнього року майже 3,5 мільйони гривень було відраховано в бюджети різних рівнів. А це відповідно дає можливість розвивати інфраструктуру як територіальної громади, так і області. Водночас, дане підприємство зберігає позитивну динаміку щодо розвитку і створення робочих місць, а також збільшення середньої заробітної плати. Саме тому чим більше буде таких підприємств на території області, тим більше буде можливостей, щоб створювати умови для розвитку нашого краю», – підкреслив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КП ...
Наступна новина: В Тернополі співчуття з ...

КОМЕНТАРІ