На Тернопіллі у Кременці восени запрацює Центр підтримки підприємництва

На Тернопіллі у Кременці восени запрацює Центр підтримки підприємництва

14.07.17 12:14 0 583
В Кременецькій районній державній адміністрації у рамках проекту «Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів» восени розпочне роботу Центр підтримки підприємництва.

11 липня керівник Проекту Кшиштоф Сівек, заступник голови - керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Вонс, директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Галина Воляник та керівництво Кременецького району провели організаційну зустріч з питань створення Центру підтримки підприємництва, а також оглянули приміщення, у якому він функціонуватиме.

«Центр підтримки підприємництва створюється на базі департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської облдержадміністрації. Основна його функція — це забезпечення інформаційної та консультативної підтримки для бізнесу під час заснування та подальшого провадження на теренах Тернопільщини. Головною особливістю даного Центру є те, що всі його послуги — безкоштовні», — зазначила Галина Воляник.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: за перший ...
Наступна новина: Чернівці: Пропозиції на ...

КОМЕНТАРІ