Тернопільщина входить у трійку лідерів найекономніших областей України – Prozorro

Тернопільщина входить у трійку лідерів найекономніших областей України – Prozorro

14.07.17 08:26 0 621
Згідно із статистикою Prozorro Тернопільська область входить у трійку лідерів за кількістю зекономлених коштів завдяки державним закупівлям у даній системі. До списку лідерів Тернопільщина потрапила за критерієм, який визначає рівень зекономлених коштів у відсотковому відношенні.

Так, за даними аналітиків Prozorro, Тернопільська область зекономила 12,47% від очікуваної вартості і це є другим результатом. Очолює ж трійку лідерів Житомирщина, де зекономили 13,89%, а замикає її Миколаївська область із зекономленими 11,3%.

Що ж стосується грошового еквіваленту, то лідерами економії назвали Київську область з сумою 1, 14 млрд. грн., Дніпропетровську – із зекономленими 180 млн. грн. та Одеську область, у якої залишилися 147 млн. грн.

Водночас, варто додати, що з початку своєї роботи система публічних електронних закупівель Prozorro вже зекономила понад 21 млрд. грн. Успішно було завершено близько 710 тисяч процедур. У другому ж кварталі завдяки державним закупівлям у даній системі вдалося зекономити 2,5 мільярди гривень бюджетних коштів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільському музеї ...
Наступна новина: Абітурієнти Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ