Асоціація міст України організовує у Тернополі навчальний візит на тему реформування ЖКГ

Асоціація міст України організовує у Тернополі навчальний візит на тему реформування ЖКГ

15.07.17 08:40 0 649
20 та 21 липня міські голови зі всієї України відвідають Тернопіль в рамках загальнонаціональної програми обмінних візитів для посадових осіб органів місцевого самоврядування «Маршрути успіхів». Даний захід проводиться в рамках проекту «ПУЛЬС», що реалізується Асоціацією міст України за підтримки USAID.

Учасники навчального візиту візьмуть участь в обговоренні теми реформування житлово-комунального господарства, модернізації систем централізованого теплопостачання та впровадження альтернативної енергетики. Також заплановані виїзди до індивідуального теплового пункту погодного регулювання із теплообмінником, огляд проведених робіт з термомодернізації житлових будинків та інших кращих практик Тернополя у сфер ЖКГ.

До уваги ЗМІ! У четвер, 20 липня о 10.20 год. у приміщенні Тернопільської міської ради («зелена» кімната) відбудеться брифінг міського голови Сергія Надала та виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана щодо кращих практик Тернополя у модернізації систем централізованого теплопостачання та впровадження альтернативної енергетики.

Представників ЗМІ для участі у заході просимо акредитуватися у прес-службі Тернопільської міської ради за телефоном +380967204069 або 40-41-24.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ