Тернопільська легкоатлетка Віра Зозуля у черговий раз здобула золоту медаль на Всеукраїнських Іграх ветеранів спорту

Тернопільська легкоатлетка Віра Зозуля у черговий раз здобула золоту медаль на Всеукраїнських Іграх ветеранів спорту

15.07.17 12:59 0 763
В Києві завершилися VІІ Літні Всеукраїнські Ігри ветеранів спорту пам'яті М.М. Баки з легкої атлетики. Тернопільщину на цих престижних стартах, у яких беруть участь відомі спортсмени, колишні чемпіони світу, Європи та інших спортивних заходів, представляла заслужений майстер спорту України, тренер-викладач обласної ДЮСШ з літніх видів спорту Віра Зозуля. У змаганнях зі спортивної ходьби на дистанції 5 000 метрів у віковій групі 45-49 років наша землячка зайняла перше місце з результатом 26.20.05.

Як повідомила спортсменка, цей результат є вищий першого дорослого розряду, а також дає можливість участі у чемпіонаті Європи серед ветеранів, який цього року пройде в Данії.

До речі, в 2013 році Віра Зозуля теж була переможницею Літніх Всеукраїнських Ігор ветеранів спорту зі спортивної ходьби у своїй віковій групі, а 2014 - стала срібною призеркою Чемпіонату Європи серед ветеранів, що відбувався у турецькому місті Ізмірі.

Додамо також, що Літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту були започатковані у 2005 році, і до їхньої програми входить 21 як олімпійський, так і неолімпійський вид спорту.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронні органи ...
Наступна новина: ДАБІ перевірила діяльність ...

КОМЕНТАРІ