Чернігів: Владислав Атрошенко надав понад 55 тисяч гривень на військові потреби

Чернігів: Владислав Атрошенко надав понад 55 тисяч гривень на військові потреби

15.07.17 08:58 0 606
Після тривалого обговорення Рада ветеранів АТО, членів їх сімей та членів родин загиблих (померлих) воїнів АТО при Чернігівській міській раді прийняла рішення щодо фінансування підрозділів двох чернігівських військових частин, яке здійснюватиметься за рахунок власних коштів Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

Про своє рішення щодо надання щорічно по 100 тис. грн власних коштів у розпорядження цієї Ради на потреби військових Чернігівський міський голова оголосив на засіданні, яке відбулося майже місяць тому. Кошти надаватимуться безготівково і тільки на ті потреби, які ветерани АТО вважають першочерговими.

«Витрачання цих коштів я залишаю на розсуд спілки ветеранів АТО. Зокрема, це може бути підтримка будь-яких підрозділів – і добровольчих, і ЗСУ – або ветеранів. Загалом, у тих напрямках, які ви визначите», - зазначив міський голова на засіданні Ради.

Рішення щодо витрачання коштів приймалося Радою колегіально. Так, на сьогоднішній день на потреби в/ч А2622 та 13-го мотопіхотного батальйону (13-й батальйон територіальної оборони) витрачено 55 460 грн. Закуплені контейнер 20-ф та електронна обчислювальна техніка, яка дозволить якісніше обробляти інформацію.

Читайте також:

Владислав Атрошенко щорічно надаватиме ветеранам АТО для підтримки побратимів 100 тисяч гривень власних коштів

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Асоціація міст України ...
Наступна новина: Прокуратурою Вінницької ...

КОМЕНТАРІ