Чернівці: Під соціальним супроводом міських служб знаходяться родини,які опинились в складних життєвих обставинах

Чернівці: Під соціальним супроводом міських служб знаходяться родини,які опинились в складних життєвих обставинах

17.07.17 13:26 0 535
Працівники Чернівецького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, який здійснює соціальний супровід родин, які попадають в складні життєві обставини, за тиждень зробили 47 виїздів в родини учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб, сім'ї, де виховуються діти та молодь з особливими потребами, умовнозасуджені особи та особи, звільнені з місць позбавлення волі.

Працівниками центру також перевірено цільове використання державної допомоги при народженні дитини в чотирьох сім'ях з новонародженими дітьми. Двом сім”ям, які опинились в складних життєвих обставинах, одиноким матерям з новонародженими дітьми, сім'ям, де виховуються діти з особливими потребами надана гуманітарна допомога – одяг, засоби гігієни тощо.

На відпочинок 30-ти дітей – учасників міського клубу «Паросток» – у дитячому оздоровчому таборі «Зелені пагорби» з міського бюджету виділено 98 600 грн. Також 50 дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, проведуть оздоровчу зміну в дитячому наметовому таборі «Ойкос». На це виділено 25 тисяч гривень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі чисельна ...
Наступна новина: ТОП-3 найкращих смартфонів ...

КОМЕНТАРІ