Миротворці Житомирщини відзначили 25-річчя участі України в миротворчих операціях

Миротворці Житомирщини відзначили 25-річчя участі України в миротворчих операціях

17.07.17 15:19 0 536
Громадська організація Учасників міжнародних миротворчих операцій «Солдати миру» відзначили 25-річчя участі України в миротворчих операціях.

Вітали миротворців 14 липня, у Житомирській ОДА.

Голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма привітав та побажав здоров'я та миру бійцям і вручив почесні грамоти обласної ради та обласної державної адміністрації.

Громадяни України, які пройшли службу в миротворчих місіях, повертаючись в Україну, на особистому прикладі можуть готувати кадри для української армії та інших формувань. Миротворчі місії сприятливо позначаються на рівні підготовки військовослужбовців та роблять їх професіоналами.

Довідково. Громадська організація Учасників міжнародних миротворчих операцій «Солдати миру» нараховує 2700 членів організації, з них 40% знаходилися у зоні АТО та 20% нагороджені державними і відомчими нагородами.

Міжнародні миротворчі операції – це міжнародні дії або заходи, які здійснюються за рішеннями Ради Безпеки ООН, ОБСЄ, інших регіональних організацій, які несуть відповідальність у сфері підтримання міжнародного миру і безпеки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі 17 липня буде ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ