ТОП-3 найкращих смартфонів 2017 року вартістю до 10,000 рублів

ТОП-3 найкращих смартфонів 2017 року вартістю до 10,000 рублів

17.07.17 13:34 0 1107

На сьогоднішній день далеко не всі кращі смартфони до 10000 рублів 2017 року можна віднести до флагманських моделей. І це можна помітити вже по їх вартості - кращі представники лінійок більшості виробників коштують дорожче. Однак кожна з них має свої особливості, виділяючись серед інших моделей середнього класу. І це дозволяє звернути увагу саме на такі варіанти.

Вибирайте смартфони за ціною в межах $ 100- $ 150, якщо у вас немає можливості придбати більш дорогу модель. Тим більше, вони не тільки цілком відповідають своїй вартості, але і мають велику частину характеристик, необхідних сучасними користувачами. Наприклад:

  • великий екран;
  • продуктивний процесор;
  • камеру для зйомки і Селфі;
  • і достатньо оперативної пам'яті для запуску потужних додатків.

ТОП-3 смартфонів до 10 тис. руб:

  1. Кращий для Селфі - LG K410 K10. З огляду на, що практично всі хороші камерафони, здатні робити якісне Селфі, знаходяться в ціновій категорії вище 10 тисяч рублів, варіантів для вибору не так вже й багато. Однак за параметрами фронтальної камери і можливостям управління нею кращим мобільним гаджетом є модель LG K410 K10, що надійшла в продаж в 2016 році. Зняти селфі в якості 5 Мп можна за допомогою легкого руху руки, переглядаючи знімок на великому 5,3-дюймовому екрані. А технологія In-Cell Touch IPS забезпечить перегляд інформації навіть на яскравому сонці і підвищить зручність використання смартфона в якості навігатора;
  2. Кращий дизайн - Meizu M3 Note. Досить потужний смартфон M3 Note 16 Gb є полегшену версію 32-гігабайтної моделі. Відмінностями пристрою можна назвати наявність сканера відбитків і сервісної підтримки від виробника, характерних зазвичай для гаджетів більш високого класу. Варто відзначити і високу якість збірки та дизайн корпусу, скопійований з айфона. Звичайно, така вторинність вигляду навряд чи сподобається власникам справжніх телефонів Apple. Однак M3 Note можна купити в декілька разів дешевше від оригіналу. Тим більше що і більшість інших характеристик можна порівняти з параметрами моделей iPhone 16 Gb, хоча відгуки користувачів про передню камеру говорять про її невідповідність заявленій якості;
  3. 3 Sim-карты – Acer Liquid E700. Цей смартфон з'явився на ринку в кінці 2014 року, але продовжує залишатися популярним і в 2017 році. І, хоча за сучасними мірками його не можна назвати потужним, 4 ядра процесора і 2 ГБ оперативної пам'яті не дозволяють віднести пристрій і до занадто слабких. Але головною його відмінністю від всіх інших конкурентів у ціновій категорії до $ 150 є можливість одночасного використання 3 Sim-карт. Хоча не меншої уваги заслуговує і акумулятор на 4000 мАг, завдяки якому смартфон здатний пропрацювати до 12 годин при досить активному використанні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівці: Під соціальним ...
Наступна новина: В Тернополі відкрите ...

КОМЕНТАРІ