Найпоширеніші поломки iPhone 7

Найпоширеніші поломки iPhone 7

17.07.17 15:52 0 937

Випуск нового iPhone - це завжди подія, яку користувачі чекають з нетерпінням. Як вже встигли переконатися щасливчики, які купили новинку, iPhone 7 перевершує всіх попередників за кількома параметрами:

  • діагональ дисплея;
  • поліпшені камери з високою роздільною здатністю;
  • сенсорна кнопка Home;
  • кілька варіантів забарвлення корпусу;
  • потужний центральний процесор;
  • можливість бездротової зарядки;
  • оновлена ОС;
  • покращений елемент живлення;
  • водонепроникний, пилозахисний та протиударний корпус із сапфіровим склом;
  • відсутність роз'єму для навушників - тільки бездротові варіанти підключення.

На думку як виробника, так і користувачів, всі поліпшення спрямовані на підвищення комфортності використання iPhone. На жаль, навіть найдосконаліший девайс може вийти з ладу, тому вам варто заздалегідь знати, де можна здійснити ремонт iPhone7. Техніка Apple вимагає професійного обслуговування, отже, її може ремонтувати і налаштовувати тільки спеціалізований сервісний центр.

Що може зламатися в iPhone 7 і як з цим боротися?

За даними виробника телефони 7-го покоління захищені з усіх боків усіма мислимими способами, але поломки все ж трапляються. Потенційні несправності криються в перевагах, які були описані вище. Наприклад, чим більша діагональ екрану пристрою, тим вища ймовірність механічних пошкоджень, які можуть виникнути при ударі або сильному тиску. У попередніх моделях виникали тріщини, відколи, розгерметизація корпусу через вплив ваги тіла звичайної людини. Можуть виходити з ладу кнопки і сенсор.

Якщо процесор пристрою працює постійно з високими навантаженнями, то він може перегрітися, що негативно позначиться на ефективності всіх внутрішніх елементів конструкції. Сенсорна кнопка Home може працювати некоректно при виникненні програмних збоїв. До нової вдосконаленої операційній системі iOS періодично випускаються оновлення, які цілком можуть встановитися неправильно. Через відсутність аудіо роз'єму підвищується навантаження на систему Lightning, що знижує ресурс даної частини апарату. У підсумку тільки ремонт iPhone7 допоможе вам усунути всі виниклі технічні проблеми.

iPhone 7: додаткові фактори ризику

Крім поломок, викликаних конструктивними особливостями, ремонт Айфона 7 може вам знадобитися і після впливу наступних негативних факторів:

  1. вплив вологи і бруду - корпус у апарату захищений на рівні IP67, і при цьому волога може потрапити через мікротріщини, що виникають після ударів;
  2. перепади напруги - добре, якщо зіпсується тільки зарядка, але ж може постраждати акумулятор й інші частини електричного кола телефону;
  3. спроба самостійно розібрати апарат;
  4. рідкісні випадки браку на виробництві;
  5. використання неліцензійного софта.

Як бачите, приводів для ремонту Айфона 7 може бути більш ніж достатньо, головне, вчасно відстежити несправність і звернутися до авторизованого сервісного центру.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Правила и тонкости ...

КОМЕНТАРІ