Як вибрати перевізника?

Як вибрати перевізника?

17.07.17 20:41 0 643

Сьогодні послуги з доставки вантажів пропонує величезна кількість компаній, і вибір відповідної та ще й з першого разу - являє собою непросту задачу. Далі, ми розглянемо основні моменти на які потрібно звернути увагу при виборі компанії-перевізника і розповість нам про це співробітник ООО «Трансстар-2005»: http://dostavka.asia/ яка займається доставкою вантажів в Узбекистан та інші країни СНД зі всієї Росії.

Ціни на послуги

Питання ціни цікавить замовника в першу чергу, але сам по собі цей критерій мало про що говорить. З одного боку, як відомо, дешево і добре не буває. З іншого боку, хороші ціни можуть бути результатом високого рівня організації робіт і мінімізації витрат. Також потрібно розуміти, що багато фірм, заявляючи в прайсі низькі ціни, потім «беруть своє» за рахунок додаткових зборів. Так що ціни слід тримати в голові, але використовувати їх при оцінці перевізника тільки укупі з іншими показниками.

Надійність компанії

Перевізник повинен бути здатний відповідати за своїми зобов'язання. Звичайно, ніхто не надасть клієнту свою фінансову звітність, але існують і непрямі ознаки надійності і стабільності. При першому ж візиті можна визначити - знаходиться офіс компанії в неї у власності або ж орендується. Зрозуміло, що є найбільш прийнятним.

Важливо чітко розуміти, як страхуються вантажі, в якій страховій компанії. Не зайвим буде запитати у менеджера фірми про страхові випадки, що були на практиці і в які терміни компенсується збиток. Відразу багато що стає зрозумілим.

Наявність у компанії-перевізника своїх складів та транспорту також говорить про надійність і дає додаткові сервісні плюси.

Час доставки

Часто, наприклад, під час перевезення продуктів, що швидко псуються, виставкових і контрактних вантажів ключовим критерієм при виборі компанії-перевізника є можливість забезпечити необхідну швидкість їх перевезення при прийнятній якості.

Технічні можливості

Багато вантажі вимагають особливих умов перевезення, зрозуміло, технічні характеристики транспортних засобів перевізника повинні бути відповідними.

Сучасний рухомий склад, сучасна складська техніка та обладнання підвищують ймовірність того, що з вашим вантажем нічого не трапиться.

Плюсом є також наявність системи відстеження вантажу в дорозі.

Ареал послуги

Такі широкі географічні можливості транспортної компанії, як: наявність розгалуженої агентської мережі разом з вмілим поєднанням залізничних, морських, автомобільних і авіаційних перевезень дозволяють оптимізувати витрати і терміни доставки.

Комплексність обслуговування

За інших однакових обставин, важливою перевагою перевізника є широкий перелік послуг, що їм надаються. Можливість надавати комплексну послугу за бажанням клієнта говорить про високий клас компанії-перевізника.

Відгуки клієнтів

Як перевізник діє в разі виникнення непередбачених проблем? Як він реагує на рекламації? На ці та багато інших питань можуть відповісти тільки ті, хто вже користувався його послугами. Завжди варто намагатися отримати інформацію від клієнтів даної компанії.

Відвідування офісу компанії

Остаточний висновок вам дозволить зробити візит в офіс компанії-перевізника. В ідеалі клієнт повинен відчути по комплексу сприйняття, що відвідав сучасну, високотехнологічну «фабрику з виробництва послуги», де спілкувався з професійними і розташовуючими  до себе людьми.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівному припинено ...
Наступна новина: Як вибрати наручний ...

КОМЕНТАРІ