Як вибрати наручний годинник?

Як вибрати наручний годинник?

18.07.17 01:12 0 1072

Поняття часу - це суттєве питання практично для всіх людей на землі. Ми з вами рухаємося в часі і просторі. Все залежить від часу, його неможливо зупинити.

Для того щоб бути завжди і всюди організованими, ви, закономірно, стежте за часом. В роботі він є вашим найкращим другом. Працівник, який завжди і всюди спізнюється, не може продуктивно працювати, а запізнення - це ознака безвідповідальності.

Ще кілька століть тому люди почали носити з собою годинник. Зазвичай це були кишенькові моделі на ланцюжку. Звичайно, ними володіли в основному заможні люди. Пізніше з'явилися наручні годинники різних типів, які відрізнялися за якістю і ціною. Але в основному це були дуже якісні і міцні моделі, і вони мали відповідну ціну.

Сьогодні годинник мають практично всі, але, на жаль, основним критерієм при його виборі є не якість, а доступна ціна. Головне, щоб показували час. Є дешеві варіанти, які може і стильні, з унікальною формою і дизайном, але вони швидко ламаються. Існує золоте правило - цінується тільки якість, а не кількість.

Не так давно по всьому світу вважали за краще дізнаватися час, дивлячись на екран мобільного телефону. Здавалося, що це набагато практичніше, ніж носити на руках годинник. Потім з'явилися розумні телефони, де є практично все, що потрібно і не потрібно для щоденного життя. Але сьогодні годинник знову актуальний. Тепер він є не тільки засобом, щоб дізнатися поточний час - це один з головних аксесуарів моди і стилю.

Критерії вибору наручного годинника

Годинників є безліч, але як вибрати підходящий? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину https://ontime.watch/, який є лідером з продажу годинників в Харкові.

Часто, на багатьох годинниках пишуть «Water Resistant», що означає «водонепроникний». Так як більшість годинників відносяться до дешевих варіантів, ця важлива функція не відповідає дійсності. Ми часто не звертаємо належної уваги на якість механіки, міцність покриття і точність ходу, що також дуже важливо.

Єдине що нами керує, це фінансові можливості, популярність виробника і дизайн. Але щоб вибрати якісний годинник треба звернути увагу на наступні моменти:

  • Матеріал корпусу;
  • Механізм;
  • Скло;
  • Браслет;
  • Водонепроникність;
  • Додаткові функції.

Приклади хороших годинників:

  1. Tommy Hilfiger Men's 1710337. Це круглий годинник зроблений із нержавіючої сталі, має брендинг на циферблаті та тахометр, має захисний мінеральний кристалічний циферблат, його водонепроникність складає до 50 м, підходить для плавання;
  2. Amundsen Fashion. Японія відома своєю якістю і її гарантом є цей годинник. Його корпус виготовлений з нержавіючої сталі, він має справжній шкіряний ремінець, міцне сапфірове скло, його водонепроникність складає 30 метрів;
  3. Michael Kors Watches. Корпус і ремінець цього годинника виготовлені з нержавіючої сталі, він має аналогово-кварцовий механізм, його водонепроникність складає до 50м .
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати перевізника?
Наступна новина: Пластиковые двери в доме

КОМЕНТАРІ