Департамент економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА запрошує на стажування

Департамент економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА запрошує на стажування

18.07.17 08:50 0 578
Запрошуємо молодь пройти стажування в структурних підрозділах департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації.

Ви матимете нагоду ознайомитись з функціонуванням державної служби та діяльністю департаменту як органу публічної влади. Надамо можливість покращити навички практичної роботи у сфері державного управління та адміністративного менеджменту, що сприятиме Вашому подальшому професійному зростанню та підвищенню конкурентоздатності на ринку праці.

Для нас – це можливість формувати кадровий потенціал для органів виконавчої влади за рахунок креативних, ініціативних, обдарованих молодих людей.

Звертаємо увагу, допуск до стажування та визначення терміну його проходження здійснюється на підставі заяви особи, яка має намір пройти стажування у департаменті. До заяви стажист може додати мотиваційний лист у довільній формі.

За додатковою інформацією щодо порядку проходження стажування можете звертатись у департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського 8, каб. 846 або за номером телефону: 52-01-00.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях ...
Наступна новина: На Вінничині патрульному ...

КОМЕНТАРІ