На Вінничині патрульному поліцейському обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою (ОНОВЛЕНО)

На Вінничині патрульному поліцейському обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою (ОНОВЛЕНО)

18.07.17 09:06 0 522
Слідчим відділом прокуратури Вінницької області 13.07.2017 службовій особі управління патрульної поліції м. Вінниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та до Вінницького міського суду скеровані клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від посади.

За результатами розгляду зазначених клопотань слідчим суддею 15.07.2017 патрульному поліцейському обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб з можливістю внесення застави у сумі 134 тис. грн. та останнього відсторонено від посади

На даний час за вказаним фактом у кримінальному провадженні проводяться слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ