В Житомирській області учасникам круглого столу розповіли про напрямки допомоги в рамках реалізації проектів ЄС.

В Житомирській області учасникам круглого столу розповіли про напрямки допомоги в рамках реалізації проектів ЄС.

20.07.17 15:19 0 657
Сучасний стан відносин між Європейським Союзом та Україною, важливість реалізації Угоди про асоціацію, пріоритетні напрямки допомоги, яку надає ЄС в рамках освітніх та культурних проектів обговорили учасники круглого столу з представниками владних структур Житомирщини.

Захід відбувся 19 липня, в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні», які проводить Представництво ЄС у Житомирі та Бердичеві.

Участь у круглому столі взяв директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило.

— «Ми вже маємо позитивний досвід співпраці із проектами грантової підтримки, які реалізуються Європейським Союзом. Так, в області діє проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», який дав можливість реалізувати понад 60 мікропроектів у громадах – вирішення соціальних, економічних проблем та зміцнення громадянської свідомості жителів області. Тому сподіваюсь, що ця зустріч відкриє нові шляхи і напрями співпраці для реалізації проектів на Житомирщині», – зазначив Олексій Шатило.

Радник з політичних питань Представництва ЄС в Україні Евеліна Шульц розповіла про те, як Європейський Союз допомагає Україні розвиватись. Зокрема, наразі активно реалізуються інформаційні, освітні та культурні проекти в регіонах України. А також анонсувала заходи, які відбудуться у Житомирі протягом 19-21 липня в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС.

Учасники круглого столу – представники виконавчої влади та місцевого самоврядування, бізнесу та громадських організації Житомирщини.

Нагадаємо, 18 липня у Житомирі пройшов семінар «Підтримка децентралізації в Україні: Зміцнення міжмуніципального співробітництва для кращого надання публічних послуг».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: З 19 липня - ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ