На Вінничині працівнику установи виконання покарань оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення

На Вінничині працівнику установи виконання покарань оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення

20.07.17 09:05 0 606
За результатами досудового розслідування кримінального провадження щодо незаконного придбання і зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, а також незаконної передачі (збуту) цих речовин у місця позбавлення волі, слідчим відділом прокуратури Вінницької області 18.07.2017 службовій особі однієї з установ виконання покарань оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Під час слідства встановлено, що працівник правоохоронного органу у період часу з 11.05.2017 по 13.05.2017 незаконно придбав, зберігав та переніс з метою збуту, а також збув особливо небезпечні наркотичні засоби, обіг яких заборонено – канабіс і метадон та психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, на охороняєму територію установи виконання покарань, чим вчинив злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Наразі за вказаним фактом у кримінальному провадженні проводяться слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення та швидке завершення досудового розслідування.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Триває набір до лав ...
Наступна новина: Колишнього депутата одної з ...

КОМЕНТАРІ