На Тернопільщині формується інфраструктура підтримки місцевого бізнесу

На Тернопільщині формується інфраструктура підтримки місцевого бізнесу

20.07.17 08:31 0 667
У рамках розробленої Тернопільською обласною державною адміністрацією концепції розвитку інфраструктури підтримки підприємництва в області створюється Регіональний та три районі – Бережанський, Кременецький та Чортківський, Центри підтримки підприємництва.

Водночас, як повідомляють у департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, найближчим часом в області запрацює бізнес-інкубатор, що утворюється у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості. Надалі ж бізнес-інкубатори працюватимуть у всіх районах Тернопільської області. До мережі об'єктів підтримки бізнесу області, як додають у департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, також увійдуть консультаційні пункти в об'єднаних територіальних громадах регіону.

Відкриття Регіонального центру підтримки підприємництва заплановано на вересень 2017 року. Долучитися до формування інфраструктури піддтримки підприємництва Тернопільщини можна заповнивши анкету: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdU9JcElBG7BGPt_7…/viewform

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині трьом ...
Наступна новина: На спільній нараді у ...

КОМЕНТАРІ