Міністр соцполітики відкрив довгоочікуване геріатричне відділення на Тернопільщині (фото ДО і ПІСЛЯ)

Міністр соцполітики відкрив довгоочікуване геріатричне відділення на Тернопільщині (фото ДО і ПІСЛЯ)

20.07.17 09:47 0 540
На Тернопільщині завдяки зусиллям обласної державної адміністрації, керівництва Шумського району та Великодедеркалівської громади завершили ще один довгобуд – геріатричне відділення Шумського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

ж, 17 липня, за участі міністра соціальної політики України Андрія Реви відбулося його відкриття.

Незважаючи на те, що реалізація проекту розпочалася ще у 2007 році, основна частина робіт припала на 2015-2016 роки. Це стало можливим завдяки чіткій позиції керівництва області та фінансуванню із Державного фонду регіонального розвитку. Власне, за ці кошти здійснили реконструкцію існуючих будівель санчастини, котельні та магазину під стаціонарне відділення. Також провели оздоблювальні роботи в основному корпусі, провели монтаж паливної, ліфта, очисних споруд. Завершили благоустрій території. Всі роботи відповідають сучасним та європейським стандартам і виконані, відповідно, на високому рівні.

Зазначимо, що перебування в геріатричному відділенні для людей похилого віку та одиноких непрацездатних людей абсолютно безкоштовне. Їхнє перебування там забезпечує держава.

Пропонуємо разом згадати шлях, який успішно був пройдений за останні два роки.

Фото ПІСЛЯ реконструкції:

Фото ДО реконструкції:

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирську область ...
Наступна новина: Чернівці: За дольової ...

КОМЕНТАРІ