На Тернопіллі відбудеться Форум «Децентралізація – основа формування нової системи управління та місцевого розвитку»

На Тернопіллі відбудеться Форум «Децентралізація – основа формування нової системи управління та місцевого розвитку»

20.07.17 10:16 0 593
20 липня 2017 року на Тернопільщині пройде масштабний Форум «Децентралізація – основа формування нової системи управління та місцевого розвитку» за участі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Захід відбудеться в контексті реалізації в Україні реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, децентралізації владних повноважень.

Форум ініційовано Тернопільською обласною державною адміністрацією за підтримки Мінрегіону України та проектів міжнародної технічної допомоги.

До участі у Форумі запрошені представники центральних органів виконавчої влади, заступники голів обласних державних адміністрацій, відповідальних за реформу децентралізації, голови об'єднаних територіальних громад, експерти, представники проектів міжнародної технічної допомоги у сфері реформи.

В ході Форуму до обговорення заплановано питання нової системи управління та місцевого розвитку, нагляду за рішеннями органів місцевого самоврядування, відповідний міжнародний досвід, а також питання секторальних реформ.

Адреса заходу: смт Дружба, Теребовлянський р-н, Тернопільська обл., Навчально-оздоровчий комплекс “Червона калина” Тернопільського державного медичного університету ім. І. Горбачевського.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура підозрює ...

КОМЕНТАРІ