На військові потреби воїнів АТО спрямовано майже 100 тисяч грн власних коштів Чернігівського міського голови

На військові потреби воїнів АТО спрямовано майже 100 тисяч грн власних коштів Чернігівського міського голови

21.07.17 13:24 0 567
Вже майже 100 тисяч грн власних коштів Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка спрямовано на військові потреби воїнів АТО.

Як вже повідомлялося раніше, міський голова прийняв рішення щодо надання щорічно по 100 тисяч грн власних коштів на потреби військових. Про це він сказав на засіданні Ради ветеранів АТО, членів їх сімей та членів родин загиблих (померлих) воїнів АТО при Чернігівській міській раді, яке відбулося майже місяць тому. Кошти надаються безготівково і тільки на ті потреби, які ветерани АТО вважають першочерговими.

«Витрачання цих коштів я залишаю на розсуд спілки ветеранів АТО. Зокрема, це може бути підтримка будь-яких підрозділів: і добровольчих, і ЗСУ або ветеранів. Загалом, у тих напрямках, які ви визначите», - сказав Владислав Атрошенко на засіданні Ради.

Члени Ради після тривалого обговорення колегіально прийняли рішення щодо фінансування підрозділів військових частин: в/ч А2622, 13-го мотопіхотного батальйону та «Національної дружини». Як повідомив голова Ради ветеранів АТО Андрій Требух, за ці кошти закуплені контейнер 20-ф, сервер для збору інформації і добутих розвідданих, а також здійснюватиметься ремонт військової техніки для «Національної дружини».

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Профілактика ...
Наступна новина: Служба зайнятості ...

КОМЕНТАРІ