В Житомирській області виділення коштів на ремонт доріг та питання призначень керівників установ погодили депутати облради.

В Житомирській області виділення коштів на ремонт доріг та питання призначень керівників установ погодили депутати облради.

21.07.17 12:10 0 568
Внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік та до перспективного плану формування територій громад області, збільшення розміру премії імені Івана Огієнка, призначення керівників комунальних установ – ці та кілька десятків інших питань погодили депутати обласної ради під час засідання постійної комісії з гуманітарних питань 20 липня.

Комісія пройшла під головуванням депутата Олени Галагузи за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час обговорення змін до обласного бюджету Ярослав Лагута зазначив, що цьогоріч на ремонт доріг Житомирщини планується виділити 358,4 млн грн від перевиконання збору митних платежів. З них – 150 млн грн уже є на рахунках облдержадміністрації.

— «На вже сформовано перелік доріг, які будуть ремонтуватись за кошти від перевиконання збору митних платежів. В Житомирській області пріоритетними дорогами є під'їзди до опорних шкіл в районах та об'єднаних громадах. Ми свідомо пішли на таку схему ремонтів, аби максимально закрити проблематику «поганих» доріг біля шкіл», – наголосив заступник голови ОДА.

Також депутати обласної ради погодили збільшення розміру премії ім.І. Огієнка з 3 до 10 тис. грн, Порядок проведення конкурсу з визначення проектів (ініціатив) інститутів громадянського суспільства, присудження щорічної Премії Верховної Ради заступнику директора з навчально-виховної роботи Ємільчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Н. Палько, ряд призначень керівників комунальних установ тощо.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В’ячеслав Негода: ...

КОМЕНТАРІ