Корпоратив на теплоході: Основні переваги

Корпоратив на теплоході: Основні переваги

21.07.17 13:10 0 1240

Корпоративи в офісі або боулінг-клубі вже давно всім набридли. Людям хочеться чогось нового. Так, сьогодні у керівників компаній є прекрасна можливість провести корпоратив на теплоході. Недарма лідерами серед пошукових запитів в Рунеті є наступні: "аренда теплохода в Москве", "корпоратив на теплоходе по Подмосковью", "аренда теплохода для корпоратива" та інші. До речі, забронювати теплоход для корпоративу можна в компанії «Major Voyage». Даний вид відпочинку є чудовою альтернативою традиційним способам організації заходів з співробітниками компанії.

Сьогодні можна без проблем забронювати судно для різної кількості людей:

  • Для невеликої компанії підійде судно місткістю до 15 осіб;
  • Якщо кількість відпочиваючих людей перевищує 30 осіб, то підійде теплохід середнього розміру;
  • Для заходів, що мають на увазі участь великої кількості співробітників (більше 150), необхідно брати в оренду судна великого розміру;

Якщо ви хочете зробити корпоратив незабутнім, то можна забронювати судно, яке виготовлено в стилі XX століття. Маршрут подорожі залежить від ваших індивідуальних переваг.

Переваги організації корпоративу на теплоході

Ви можете відправитися в подорож по Москві або Підмосков'ї. Кількість зупинок теж може бути різною. Відправлення теплохода здійснюється від Північного річкового причалу. Звідси можна відправитися в різні пункти, насолоджуючись чудовою погодою і дивовижною красою річкових схилів. Корпоратив на теплоході в Москві - це прекрасна можливість чудово відпочити від повсякденних проблем. Якщо ви вирішили взяти в оренду судно для організації корпоративу, то отримуєте ряд можливостей:

  • Можна вибрати будь-який маршрут подорожі;
  • Відмінний відпочинок за привабливою ціною;
  • Широкий спектр додаткових послуг;
  • Закритість та різний формат заходу.

Вартість оренди теплохода

За незабутній корпоратив ви заплатите невисоку ціну. При необхідності можна замовити повний комплекс послуг. Фахівці візьмуть на себе всі обов'язки з проведення свята, обговоривши з вами ключові особливості. Менеджер спеціалізованої компанії допоможе підібрати оптимальний теплохід для вашого заходу.

При виборі теплохода необхідно враховувати маршрут прямування. На жаль, не всі судна оптимально підходять для акваторії Москви-ріки.

Перед тим, як планувати оренду судна, необхідно оцінити наявний бюджет. Вартість оренди в підсумку буде залежати від різних додаткових послуг:

  • банкету;
  • розважальної програми;
  • кількості гостей і т. д.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ