Що таке полотенцесушитель?

Що таке полотенцесушитель?

24.07.17 20:11 0 972

Під полотенцесушителем розуміється такий спеціальний прилад, який допомагає підтримувати необхідну температуру в приміщенні, найчастіше у ванній кімнаті. Як можна здогадатися, цей прилад також застосовується для сушіння рушників й інших речей.

Ці прилади бувають:

  • водяні;
  • електричні.

Також вони розрізняються за своїм зовнішнім виглядом. Завдяки тому, що на ринку є прилади різних форм і розмірів, питання, де купити полотенцесушитель, перед нашими співвітчизниками не стоїть: це можна зробити як в інтернет-магазині (наприклад, www.albatros-santeh.com.ua), так і в звичайному, в якому продають товари для ремонту або побутову техніку.

Перший тип полотенцесушителів - це водяні, вони вбудовуються в мережі опалення або гарячого водопостачання, виглядають вони як труби з вигнутою формою. За допомогою водяних полотенцесушителів можна не тільки висушити білизну, але також позбутися від вологи, що конденсується (конденсату) на стінах, стелі і дзеркалах, зменшити підвищену вологість у ванній кімнаті.

Сучасний полотенцесушитель здатний вписатися в кімнату з будь-яким інтер'єром, тому що такі прилади виконуються в різних формах, мають різне покриття і зовнішню обробку. Крім цього, вони можуть служити додатковою системою опалення - забезпечувати її стабільну роботу.

Власнику водяного полотенцесушителя краще знати деякі нюанси. Якщо вам знадобиться змінити цей прилад у своїй міській квартирі, то треба пам'ятати, що модель, зроблена з чорної сталі, може встановлюватися в закриту опалювальну систему - в якій постійна і однакова якість та кількість теплоносія. А ось якщо ви збираєтеся купувати полотенцесушитель з нержавіючої сталі або з кольорового металу, то їх можна використовувати також в системах опалення з відкритим типом.

А ось електричні полотенцесушителі можна монтувати не тільки у ванних, але також і ставити окремо і в добавок до водних аналогів. Для установки приладів такого типу немає необхідності щось змінювати і вирізати в стінах, а також робити врізку в опалювальну систему.

Ці полотенцесушителі кріпляться на стіну, а потім просто підключаються до електричної мережі. Одна з основних переваг приладів даного виду - це можливість їх установки в будь-якому місці, що безумовно дуже зручно. Крім того, вони можуть регулювати нагрів, включатися і вимикатися.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Девелопери (розробники): ...

КОМЕНТАРІ