У Рівненській області прокуратура вимагає позбавити права несумлінного орендаря користуватися землею вартістю понад 1 млн грн

У Рівненській області прокуратура вимагає позбавити права несумлінного орендаря користуватися землею вартістю понад 1 млн грн

25.07.17 09:19 0 571
Сарненська місцева прокуратура Рівненської області пред'явила в інтересах держави в особі Рівненської обласної державної адміністрації позов до суду про розірвання з товариством з обмеженою відповідальністю договору оренди та повернення з володіння останнього земельної ділянки вартістю понад 1 млн грн.

Мова йде про земельну ділянку площею майже 10 га, що розташована за межами населеного пункту на території Томашгородської селищної ради Рокитнівського району, яка надавалася для розміщення та експлуатації будівель і споруд, що пов'язані з користуванням надрами.

Встановлено, що орендар усунувся від виконання договірних зобов'язань та тривалий час не здійснював плату за землю, що призвело до ненадходження до бюджету значної суми коштів.

З цих підстав та з метою захисту інтересів держави у сфері земельних правовідносин, щойно дізнавшись про зазначені порушення законодавства, відреагували прокурори, заявивши відповідний позов.

Участь у розгляді судом цієї справи забезпечуватимуть працівники прокуратури Рівненської області.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Діти пільгових ...
Наступна новина: Володимир Гройсман: Ми ...

КОМЕНТАРІ