Чернівці: Діти пільгових категорій оздоровлюються в літніх таборах відпочинку

Чернівці: Діти пільгових категорій оздоровлюються в літніх таборах відпочинку

25.07.17 09:11 0 596
Продовжується оздоровча кампанія для чернівецьких дітей пільгових категорій. Діти оздоровлюються у трьох таборах: «Вербиченька» (с. Давидени Сторожинецького р-ну), «Вогник Буковини» (с. Валя Кузьмін Глибоцький р-ну) та «Дністер плюс» (с. Брідок Заставнівського р-ну).

Станом на 21 липня на оздоровлення в обласні табори направлено 189 дітей. 12 дітей та 2 супроводжуючих із с. Крива Лиманського району Донецької області відпочивали в пансіонаті «Черемош» (м. Вижниця Вижницького району). Днями вони повернулись додому. Серед гостей з Донецької області була іменинниця, яку привітали подарунком від Чернівецького міського голови.

18 липня на оздоровлення в дитячий оздоровчий табір «Вогник Буковини» направлено 45 дітей пільгових категорій м. Чернівців, 20 липня в дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дністер плюс» направлено ще 34 дитини з числа пільговиків.

Також 20 липня в Чернівецькому міському літньому наметовому таборі для дітей та молоді «Ойкос» розпочалася 5 зміна для дітей-переможців конкурсу «Юні інспектори дорожнього руху», переможців інших загальноміських конкурсів та змагань.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ