Упродовж тижня працівники центру соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді перевірили,як використовується державна допомога у дев’яти чернівецьких сім’ях

Упродовж тижня працівники центру соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді перевірили,як використовується державна допомога у дев’яти чернівецьких сім’ях

25.07.17 09:46 0 566
Працівники міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді протягом тижня здійснили 14 виїздів, під час яких складено 5 оцінок потреб сімей, де виховуються діти та молодь з особливими потребами та 9 актів щодо перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини.

У рамках здійснення соціального супроводу/обслуговування 11 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, відвідано та надано соціальні послуги, а саме: 3 педагогічних, 3 юридичних та 2 психологічних послуги із залученням дитячого психолога.

Надано 3 юридичних консультації особам, сім'ї яких опинились в складних життєвих обставинах та 2 особам з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування роз'яснено їх права щодо освіти та проживання. Надано клопотання в департамент житлово-комунального господарства з питань надання учаснику АТО твердого палива на осінньо-зимовий період.

У рамках профілактики раннього соціального сирітства працівниками міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді надано інформаційні та психологічні послуги 3 неповнолітнім породіллям у пологовому стаціонарі №2.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад мільйон гривень ...

КОМЕНТАРІ