В Житомирській області представників громадських організацій навчали,як правильно оформити проектну заявку на грант від ОДА.

В Житомирській області представників громадських організацій навчали,як правильно оформити проектну заявку на грант від ОДА.

25.07.17 12:17 0 555
Про всі деталі оформлення проектної заявки для отримання гранту від Житомирської ОДА розповіли під час семінару «Грантовий конкурс для неурядових громадських організацій від Житомирської ОДА: на що звертати увагу при підготовці проектної заявки?». 1 млн грн на гранти для громадських організацій виділено з обласного бюджету за ініціативи голови облдержадміністрації Ігоря Гундича.

Захід для представників громадських та благодійних організацій Житомира та області відбувся 21 липня, у Центрі розвитку місцевого самоврядування.

Член Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства в області Жанна Соловйова привітала близько 60 учасників семінару. Експерт Центру розвитку місцевого самоврядування розповіла про ті моменти та деталі, на які слід звертати особливу увагу при підготовці проекту на грант – пошук підприємців та організацій для реалізації проекту, укладення договорів, часові обмеження етапів проекту, раціональне використання коштів, тощо.

Начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Ольга Григор'єва акцентувала на основних умовах реалізації проектів та вимогах до документів від інститутів громадянського суспільства. Також вона наголосила на тому, що тематика грантів не обмежується переліком, зазначеним на сайті, а реалізація проекту має бути завершена до кінця 2017 року.

Організатори семінару: Житомирський ВП ЦРМС у співпраці із Координаційною радою з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства в Житомирській області, управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що старт конкурсу на гранти для громадських організацій став першим результатом роботи Координаційної ради, і з 1 липня розпочався прийом документів на гранти від Житомирської ОДА.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитись ТУТ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Юрик: Наше спільне ...
Наступна новина: Успіх Тернопільщини

КОМЕНТАРІ