Безкоштовні гри на двох онлайн

Безкоштовні гри на двох онлайн

25.07.17 19:13 0 1094

Сучасні ігри безумовно цікаві і захоплюючі, проте змагатися зі штучним інтелектом все ж не так захоплююче, як з реальним суперником. Пограти удвох за однією клавіатурою зі своїм другом - це вже зовсім інші емоції і загострення пристрастей. Коли в грі присутній дух змагання, це завжди на порядок цікавіше. Ігри на двох з Вашими друзями прямо в браузері: що може бути захоплююче? До речі, пограти в ни можна на цьому сайті.

Покличте Ваших друзів і почніть змагання, яке виявить найсильнішого, самого спритного і самого швидкого. Лише у грі на 2 у Вас є можливість з'ясувати хто сильніший, Ви або приятель, в інших - об'єднатися з ним в битві проти ворога. Сьогодні є великий вибір ігор: стратегії, спортивні змагання, бійки, гонки або дії з спільним проходженням. Так навіщо зволікати! Пригода починається прямо зараз, адже ігри на двох дадуть Вам все необхідне для захоплюючого дійства.

Опис жанру

Для росіян та українців сенс фрази «зметикувати на двох», завжди має недвозначне значення. Однак, ми не запрошуємо вас відкорковувати міцні напої, ми пропонуємо Вам пограти в ігри на двох, це і для здоров'я корисніше і азартніше. Благо, що багато флеш гри, які доступні в інтернеті дозволяють Вам позмагатися один з одним за однією клавіатурою, як в старі добрі олдскульні часи.

Який жанр можна вибрати для змагань? Та будь-який! Тут Вам і гонки і стрілялки та спортивні змагання в командні ігри і бійки і дії, в яких потрібно не погубити свого суперника, а навпаки, проходити рівень за рівнем в кооперативному режимі, всіляко один одному допомагаючи у важких ситуаціях. Тепер Вам не потрібно просиджувати години, гризучи комп'ютерних опонентів, які все ж не володіють інтелектом реальної людини. Тепер з Вами поруч буде сидіти Ваш друг і обіграти його буде не так просто! Але Ви ж не для цього покликали його в гості, щоб здатися на милість переможця і програти йому в усі цікаві для Вас обох ігри на двох! Безумовно, Ваша мета - довести що Ви кращий!

В більшості онлайн ігор для двох присутні обидва режими гри - одиночний і мультиплеер. Таким чином, перед тим як запрошувати друга, Вам спершу варто попрактикуватися в обраній Вами грі і довівши свої навички до досконалості, легко і невимушено продемонструвати їх своєму товаришеві. Нехай тепер він тренується і шукає якусь гру на 2, в якій спробує довести свою перевагу.

Якщо ж Ви не є прихильником змагального характеру в мультиплеєрних іграх, то сміливо можете вибрати гру зі спільним проходженням. Таких ігор є достатня кількість і саме в них Ви відчуєте присутність і підтримку свого приятеля в складних ігрових умовах, зміцните Ваші дружні стосунки, разом впоравшись з черговим докучаючим босом n-ного рівня складності. А потім, перервалися на легкий перекус перед проходженням чергового захоплюючого левела, буде дуже здорово обговорити всі нюанси колективної гри і взаємодопомоги.

Саме такі моменти в житті Ви будете згадувати, коли станете трішки дорослішими. Але це вже тема для іншої розмови.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ