У Рівненській області земельну ділянку в м.Корець вартістю близько півмільйона гривень прокуратура поверне у комунальну власність

У Рівненській області земельну ділянку в м.Корець вартістю близько півмільйона гривень прокуратура поверне у комунальну власність

26.07.17 08:04 0 556
Органи прокуратури Рівненської області пред'явили до суду позов про повернення земельної ділянки у комунальну власність площею майже півгектара та вартістю близько півмільйона гривень.

Йдеться про земельну ділянку, розташовану у м. Корець, що була передана у 2015 році рішенням міської ради фізичній особі-підприємцю у користування без дотримання визначеного земельним законодавством порядку, а саме – без розроблення нормативної грошової оцінки та затвердження у визначеному законом порядку землевпорядної документації.

У зв'язку з цим Здолбунівська місцева прокуратура Рівненської області, дізнавшись про зазначені порушення, звернулася до господарського суду Рівненської області з вимогою скасувати дане рішення органу місцевого самоврядування та повернути земельну ділянку в комунальну власність.

На даний час судовий розгляд справи триває.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині на 13 млн ...
Наступна новина: Волинь: на Любомльщині ...

КОМЕНТАРІ