На Вінничині від ухилення сплати податків доведеться відповідати у суді

На Вінничині від ухилення сплати податків доведеться відповідати у суді

26.07.17 09:23 0 481
Прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному проваджені щодо ухилення від сплати податків одним із підприємств Вінниччини на суму 725 тис гривень. Так, службові особи підприємства при здійсненні діяльності з імпорту товарів за період з 03.02.2015 по 01.08.2015, шляхом заниження податкових зобов’язань та безпідставного завищення податкового кредиту з ПДВ, ухилились від сплати податку на додану вартість в сумі 725 тис гривень, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету держави коштів у значних розмірах.

У ході розслідування судом накладено арешт на 178 тис гривень, які містяться на банківських рахунках підприємства та підлягають стягненню до державного бюджету України.

Довідково: ч. 1 ст. 212 КК України - ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) карається штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Власники нерухомості у ...

КОМЕНТАРІ