Чернівці: На об’єкти містобудування,замовником яких виступає департамент містобудівного комплексу та земельних відносин,профінансовано 17 мільйонів гривень

Чернівці: На об’єкти містобудування,замовником яких виступає департамент містобудівного комплексу та земельних відносин,профінансовано 17 мільйонів гривень

26.07.17 11:44 0 585
За 6 місяців 2017 року на об'єкти містобудування, замовником яких виступає департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, профінансовано 17,0 млн. грн.: з міського бюджету 16,6 млн. грн., а з державного – 0,4 млн. грн.

Продовжувались роботи на незавершених будівництвах об'єктів містобудування та архітектури минулих років, у тому числі з будівництва дитячого дошкільного закладу на ІV пров. О.Вільшини, 13; реконструкції з надбудовою 2-го поверху будівлі ДНЗ №30 на бульварі Героїв Крут, 7; будівництва зливово-каналізаційних та водопровідних мереж по вул.Заставнянській мікрорайону “Роша” (перша черга); реконструкції кінотеатру ім.І.Миколайчука під кіномистецький центр на вул.Головній, 140; будівництва будівлі комунальної бюджетної установи «Клуб мікрорайону «Рогізна»; реконструкції будівлі на вул.Авангардній, 17; реконструкції будівлі на вул.Вірменській,17; реконструкції приміщень 2-го поверху під приміщення 4-х груп НВК «Берегиня» на вул. Карбулицького Іларія,2; будівництва каналізаційного колектора на вул. Роменській на ділянці від вул.Руської до вул.Високої; будівництва каналізаційного колектора від РКНС №8 до вул. Таджицької (вул.Ізмайлівська, Білоруська, Гречаного, Паркова, Таджицька); будівництва інженерних забезпечень для житлового кварталу по проспекту Незалежності; реконструкції котельні для гімназії №2 на вул. Головній,73; будівництва споруд для захисту від підтоплення та відведення поверхневого стоку на території під забудову житловий мікрорайон по вул.Д.Лукіяновича; будівництва проспекту Незалежності на ділянці від вул.Сторожинецької до вул. Героїв Майдану.

Також ведуться будівельно-монтажні роботи на об'єктах, розпочатих в поточному році: з будівництва стадіону із штучним покриттям на вул.Головній, 265 і капітального ремонту даху та приміщень будівлі на вул.Руській, 226-Г на трасі “Суперкрос”.

Розпочинаються роботи з будівництва водопровідної мережі по вул.Вашківській і мереж водопостачання індивідуальних житлових будинків по вул.Марморозькій, Хрещатинській, Путильській, вул.О.Романця, вул.С.Будного, провул. Марморозькому.

За дольовою участю у співфінансуванні відреставровано 7 брам в історичній забудові міста. 10 брам знаходяться на реставрації.

З метою реалізації проектів по бюджету ініціатив чернівчан виготовлено проектну документацію на:

– будівництво спортивного майданчика на вул. Гуцульській (навпроти житлового дому №34);

– реконструкцію спортивного майданчика ЗОШ №254 на вул.Благоєва ( І.Мазепи);

– будівництво спортивного майданчика для ЗОШ №2 на вул.Головній, 87.

Подано заявку на проведення аукціону на закупівлю обладнання дитячих та спортивних майданчиків на вул.Небесної Сотні, 19-21, на вул.Руській, 221-223, вул.Головній, 104, вул.Південно-Кільцевій, 6, вул.Борщівській, на вул.Йосипа Главки, 20.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ