Чернівці: Проекти для участі у Майстерні міста обиратимуться на конкурсі

Чернівці: Проекти для участі у Майстерні міста обиратимуться на конкурсі

26.07.17 10:48 0 554
Розпочався конкурс проектів на участь в урбаністично-культурному фестивалі «Майстерня міста Чернівці 2017». Про це на брифінгу у Ратуші повідомили Чернівецький міський голова Олексій Каспрук та керівник проектного офісу в Чернівцях «Інтегрований розвиток міст в Україні» Іван Костяк.

До участі у конкурсі запрошуються громадські організації та ініціативи, виконавчі органи міської ради, митці, ремісники, студенти, волонтери, мешканці, які зацікавлені у розвитку та оновленні міста, а також прагнуть спільно вирішувати проблеми громади.

Основні теми проектів:

• Залучення мешканців до розвитку міста

• Залучення людей з особливими потребами до міського життя

• Громадський простір та його ефективне використання

• Збереження та використання історико-культурної спадщини

• Озеленення, екологія, енергоощадність

• Місто для дітей

• Велорух, транспорт, пішохідна інфраструктура

• Робота з соціально вразливими групами населення

Головними вимогами до учасників є:

• Відповідність темам цьогорічної Майстерні міста.

• Некомерційний характер заходів.

• Заповнена анкета опису проекту, який містить практичну складову – покращення якості життя громади та деталізований бюджет заходу.

Анкету учасника та шаблон для розрахунку бюджету заходу можна отримати за запитом на е-пошту: maisterniamista.2017.cv@gmail.com

Заявки приймаються до 13 серпня 2017 року.

Урбаністично-культурний фестиваль «Майстерня міста Чернівці 2017» організовується в рамках роботи проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» .

Запланована дата проведення заходу – з 7-10 вересня 2017 року.

Локація – Театральна площа.

Довідково:

Майстерня міста як урбаністично-культурний проект виникла у м. Львів у 2012 році. У Чернівцях Майстерня міста вперше була проведена у 2016 році та отримала активну підтримку громади. Головною метою заходу в 2017 році є активне залучення мешканців до розвитку міста і його районів, а також створення майданчика для активного діалогу щодо розвитку Чернівців в рамках реалізації проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні».

З подальшими питаннями щодо проекту, будь ласка, звертайтеся: Daryna.Chuhunova@giz.de

Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft f?r Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH», яка діє за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії. У проекті беруть участь Полтава, Житомир, Вінниця та Чернівці. Уряд Німеччини фінансує проект у розмірі 4 млн євро, Уряд Швейцарії надає майже 2 млн євро.

Deutsche Gesellschaft f?r Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами співпраці Німеччини з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім пріоритетних напрямів німецька співпраця охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тячівщині до 8 років 6 ...

КОМЕНТАРІ