Чернівці: Прийом заяв на монетизацію субсидій триває

Чернівці: Прийом заяв на монетизацію субсидій триває

26.07.17 12:36 0 544
На виконання Постанови КМУ від 26.04.2017р. № 300 органами соціального захисту населення до 1 вересня поточного року здійснюється прийом особистих заяв отримувачів житлових субсидій, в яких за інформацією підприємств-надавачів послуг з газо-, електропостачання наявна частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на їх оплату.

Грошова компенсація невикористаної субсидії відшкодовується в еквіваленті, що не перевищує вартості 100 куб.м. природного газу, або вартості 150 квт/г електричної енергії, що використовувались для індивідуального опалення житла.

Зекономлені кошти перераховуються на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачується через відділення поштового зв'язку ПАТ «Укрпошта».

Звертаємо увагу, що при поданні заяви до управлінь соціального захисту населення, особовий рахунок в банківській установі вже має бути відкритий заявником, реквізити якого зазначаються в заяві.

За даними підприємств-надавачів послуг невикористана частина житлових субсидій наявна в 9698 домогосподарствах міста. Станом на 24.07.2017р. за її отриманням за даними районних управлінь соціального захисту населення департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради звернулось 2674 отримувачі субсидії, що складає 28%.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ