Тернопілля: кубок області з пейнтболу,присвячений 75-ій річниці створення УПА,здобула команда з Шумського району

Тернопілля: кубок області з пейнтболу,присвячений 75-ій річниці створення УПА,здобула команда з Шумського району

26.07.17 10:06 0 521
23 липня 2017 року у лісовому масиві біля села Биківці Шумського району відбувся турнір з пейнтболу «Кубок Тернопільської області з пейнтболу, присвячений 75-ій річниці створення УПА». Захід організовували відділ сім'ї та молоді обласної державної адміністрації спільно з відділом освіти, молоді та спорту Шумської РДА.

У турнірі взяли участь 21 команда з районів області. Зокрема, були команди з Тернополя, Тернопільського, Лановецького, Кременецького, Підволочиського, Збаразького, Зборівського, Теребовлянського та Шумського районів. А також участь у турнірі взяли команди із сусідньої Хмельницької області, представники громадських організацій «Молодіжний націоналістичний конгрес», «Сокіл», «Пласт», «Азов», команди Тернопільської міської ради, Тернопільської обласної державної адміністрації та Шумської районної державної адміністрації.

У результаті проведення турніру, перемогу здобула команда із Шумського району «Костоломи». Друге місце також зайняла команда із Шумського району «Торнадо». А третю сходинку посіла кременецька команда «Легіон».

Учасників змагань привітали голова Шумської райдержадміністрації Юрій Головатюк, голова Шумської районної ради Тарас Корець та начальник відділу сім'ї та молоді Тернопільської ОДА Ігор Чорний.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За останній тиждень у м. ...
Наступна новина: Легкоатлет Дмитро Нікітін ...

КОМЕНТАРІ