На Тячівщині до 8 років 6 місяців позбавлення волі засуджено винуватця ДТП,в якому загинули двоє молодих осіб     За принципової позиції державного обвинувача,вироком Тячівського районного суду обвинуваченого К. визнано винним у вчиненні смертельного ДТП

На Тячівщині до 8 років 6 місяців позбавлення волі засуджено винуватця ДТП,в якому загинули двоє молодих осіб За принципової позиції державного обвинувача,вироком Тячівського районного суду обвинуваченого К. визнано винним у вчиненні смертельного ДТП

26.07.17 10:54 0 542
За принципової позиції державного обвинувача, вироком Тячівського районного суду обвинуваченого К. визнано винним у вчиненні смертельного ДТП двох осіб (ч.3 ст.286 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено та в суді підтверджено, що обвинувачений, в с. Вонігово Тячівського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння грубо порушив Правила дорожнього руху України та наїхав на стоячих на узбіччі велосипедистів.

В результаті ДТП, двоє молодих осіб загинуло на місці пригоди.

Тячівським районним судом закарпатця визнано винним за ч.3 ст.286 КК України та засуджено до 8 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Наразі вирок суду, ще не набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Проекти для ...
Наступна новина: У Тернополі демонтують ще ...

КОМЕНТАРІ