Картини по номерам і їх вибір

Картини по номерам і їх вибір

27.07.17 11:42 0 1158

Картини по номерам - це напрям дорослої та дитячої творчості, який зародився зовсім недавно і тут же знайшов відгук серед тисяч людей найрізноманітнішого способу життя і покликання. Таку популярність мистецтво здобуло завдяки своїй приголомшливій можливості втілювати творчі ідеї в життя без особливих художніх навичок.

Щоб створити справжній витвір мистецтва, тепер не потрібно цілими днями сидіти з пензликом і олівцем в руках, а потім з досадою рвати на шматки не зовсім вдалий творчий експеримент. Купивши картину за номерами, Ви отримаєте унікальну можливість створити ексклюзивний художній витвір за короткий проміжок часу! Притому такий, який Ви з гордістю продемонструєте всім друзям і приятелям. Після придбання даного набору, все, що Вам необхідно - це зафарбувати пронумеровані фрагменти полотна відповідними акриловими фарбами, що йдуть в комплекті. І розкішна картина буде готова! Крім того, по картині неможливо буде здогадатися, яким чином вона намальована.

Згідно з рекомендаціями психологів, даний вид творчості дозволяє не просто добре провести час, а й чудово розслабитися після напруженого робочого дня. До речі, придбати таку картину можна в інтернет-магазині diy-dream.ru.

«Картини по номерам» представляють собою чудову розмальовку на полотні, в яку входить все необхідне, щоб створити шедевр:

  • саморізи;
  • настінні кріплення;
  • пронумеровані акрилові фарби;
  • кисті;
  • деталізована графічна схема майбутньої картини та інструкція її розфарбовування;
  • натягнуте на рамку із дерева прогрунтоване полотно, на якому нанесені і пронумеровані контури кольорів майбутньої картини.

Розфарбовувати таку картину необхідно не фломастерами, а справжнісінькими «дорослими» фарбами, що подвійно привертає увагу маленьких художників. Це ідеальне рішення для спільного сімейного дозвілля. Що може бути краще, ніж дружною сім'єю зануритися в чарівний світ, який можна з легкістю оживити, наповнюючи найрізноманітнішими фарбами і відтінками!

Технологія малювання

Розфарбовування картин за номерами доставить Вам і Вашій дитині масу задоволення - адже це зовсім нескладно!

Інструкція:

  • Починайте розфарбовувати з великих ділянок і поступово переходьте до маленьких, рухаючись зверху вниз;
  • Необхідно розфарбовувати області одного кольору від більшої до меншої, а потім переходити до інших кольорів;
  • Не змішуйте фарби по номерах;
  • Щільно закривайте кришечки фарб, щоб уберегти їх від висихання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Выбор и покупка детской ...
Наступна новина: Нижня білизна для коханої: ...

КОМЕНТАРІ