Нижня білизна для коханої: Як вибрати?

Нижня білизна для коханої: Як вибрати?

27.07.17 14:31 0 1256

Якщо ви зі своєю дівчиною перебуваєте у настільки близьких відносинах, щоб подарувату їй такий інтимний презент, як нижня білизна, то вам варто почати зі з'ясування її розміру + вподобань в плані фасону, дизайну і кольору.

На сьогоднішній день є величезна кількість трусиків та бюстгальтерів, тому варто придивитися, яким конкретно моделям ваша дама віддає перевагу. Можливо, це бра з кісточками чи шортики, м'які ліфи, сексуальні стрінги або класичні трусики. Якщо ви плануєте вразити свою кохану, то вам варто подарувати їй жіночу білизну не для повсякденного носіння (100 % в її гардеробі є предостатньо такої білизни), а щось пристрасне, спокусливе і яскраве.

Варто звернути увагу на шовкові та мереживні моделі з якимись оригінальними акцентами, а також цікавим декором. Ніколи не даруйте жінці коригуючу білизну, адже вона точно сприме це в якості тонкого натяку на те, що вона "товста" і дуже сильно на вас образитися. До речі, тут немає нічого дивного, адже  будь-яка дівчина хоче бути бездоганною в очах свого чоловіка і відчувати себе бажаною.

Як розібратися в розмірах нижньої білизни?

А тепер ми плавно перейшли до найскладнішого - вибору розміру білизни для вашої жінки. Тут потрібно буде включити талант розвідника і акуратно підглянути, який розмір носить ваша кохана. Зверніть увагу на бирки від білизни - на них завжди вказані дані, які вам знадобляться при покупці. Якщо на бірці бюстгалтера ви бачите щось схоже на: 65В, 80С або 75D, ви на вірному шляху. На бірках нижньої частини комплекту шукайте такі позначення: M, L, XL, XXL. Всю інформацію фіксуємо і сміливо вирушаємо за покупками.

До речі, якщо вам ніяково ходити по магазинам жіночої білизни або на це немає часу, скористайтеся послугами інтернет-магазину, наприклад ttp://perizomka.com.ua/, де представлений величезний асортимент, а ввічливі консультанти допоможуть вам підібрати ідеальний комплект для вашої жінки, орієнтуючись на зазначені мірки.

Яку модель нижньої білизни вибрати?

Вибираючи білизну за кольором, стилем і фактурою, згадайте про те, яким темпераментом відрізняється ваша дівчина.

Так, скромним особам підійде білизна в пастельних відтінках з ніжним мереживом, а ось пристрасні фатальні красуні цілком оцінять яскраві і десь навіть відверті комплекти. Втім, навіть якщо обраний вами подарунок не підійде для повсякденного носіння, напевно, ваша кохана знайде йому застосування і порадує вас на романтичному побаченні.

Тому не бійтеся експериментувати і робити несподівані, яскраві подарунки своїм коханим!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Картини по номерам і їх ...
Наступна новина: 8 модних товарів 2017 року

КОМЕНТАРІ