У Рівненській області несумлінних орендарів позбавлено права користування 166 га землі

У Рівненській області несумлінних орендарів позбавлено права користування 166 га землі

28.07.17 08:36 0 547
Господарський суд Рівненської області 24.07.2017 визнав обґрунтованими доводи органів прокуратури Рівненської області та задоволив їх позовні вимоги про розірвання між Березнівською районною державною адміністрацією та двома агрофірмами договорів оренди 3 земельних ділянок загальною вартістю понад 1,2 млн грн і повернення їх державі.

Йдеться про земельні паї загальною площею 166 га, що розташовані за межами сіл Поліське, Балашівка та Прислуч Березнівського району.

Доведено, що агрофірми усунулися від виконання договірних зобов'язань та тривалий час не сплачували орендні платежі за користування землею, що призвело до ненадходження до бюджету значних сум коштів.

З цих підстав та з метою захисту інтересів держави у сфері земельних правовідносин Сарненська місцева прокуратура Рівненської області звернулася до суду із відповідними позовами, які задоволені у повному обсязі.

Таким чином, за втручання органів прокуратури Рівненської області державі повернуто земельні ділянки загальною площею 166 га вартістю понад 1,2 млн грн.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Ужгородщині ...
Наступна новина: Перший заступник міністра ...

КОМЕНТАРІ