Чернівці: Центр соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді складає оцінки потреб сімей,де виховуються діти та молодь з особливими потребами,родин мобілізованих учасників АТО та внутрішньо переміщених сімей

Чернівці: Центр соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді складає оцінки потреб сімей,де виховуються діти та молодь з особливими потребами,родин мобілізованих учасників АТО та внутрішньо переміщених сімей

29.07.17 13:00 0 530
Працівниками Чернівецького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді протягом тижня здійснено 15 виїздів. У результаті проведеної роботи складено 7 оцінок потреб сімей, де виховуються діти та молодь з особливими потребами, родин мобілізованих учасників АТО та внутрішньо переміщених сімей.

Також складено 4 акти щодо перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини. У рамках здійснення соціального супроводу/обслуговування відвідано 7 сімей, які опинилась в складних життєвих обставинах та надано соціальні послуги, а саме: 6 педагогічних, 3 юридичних.

Надано 7 інформаційних консультацій про діяльність Центру 3 юридичних консультації сім'ям, які опинилась в складних життєвих обставинах, 1 родині надано гуманітарну допомогу (миючі засоби), 1 особі з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування надано клопотання в ГО «Народна допомога» на тимчасове проживання, 1 опікунській родині – психологічну підтримку із залученням дитячого психолога.

23 липня відбулось виїзне засідання учасників клубу «Паросток», які відпочивають в санаторії матері і дитини «Зелені пагорби». В рамках засідання проведено ряд заходів, зокрема: тренінг для батьків, арт-терапія для дітей «Єднаємось з природою» та пікнік. У цьому заході взяли участь 48 осіб.

Крім цього, проведено розважально-танцювальну програму за участю дуету «Скриня».

З метою підвищення кваліфікації два працівники Центру взяли участь у семінарі на тему: «Прийомні сім'ї та дитячі будинки сімейного типу: проблеми та перспективи».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ