На Вінничині завершено досудове розслідування стосовно працівника правоохоронного органу (ОНОВЛЕНО).

На Вінничині завершено досудове розслідування стосовно працівника правоохоронного органу (ОНОВЛЕНО).

29.07.17 12:00 0 497
У кримінальному провадженні, щодо незаконного придбання, зберігання і перевезення з метою збуту, незаконного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та підбурювання особи до незаконного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, слідчим відділом прокуратури Вінницької області 27.07.2017 закінчено досудове розслідування відносно старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції одного з відділень поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області та до суду скеровано обвинувальний акт за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307, ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 307 КК України.

Нагадуємо, що працівник правоохоронного органу діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою створення штучних показників у своїй службовій діяльності, шляхом підбурювання до вчинення злочинів наркозалежних осіб та осіб, схильних до вчинення злочинів, скоїв кримінальні правопорушення у сфері обігу наркотичних засобів, а саме незаконно придбав, зберігав і перевозив у автомобілі, що перебуває у його користуванні, з метою збуту особливо небезпечний наркотичний засіб – «канабіс», незаконно збув його та підбурив особу до незаконного його збуту.

За вчинені кримінальні правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Качественный ...
Наступна новина: Житомирщина: 42 препарати ...

КОМЕНТАРІ