Чернігів: Спеціалісти з соціальної роботи проводять профілактичну роботу з підлітками

Чернігів: Спеціалісти з соціальної роботи проводять профілактичну роботу з підлітками

29.07.17 14:32 0 746
25 липня спеціалісти з соціальної роботи Чернігівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Новозаводського районного сектору Чернігівського міського відділу з питань пробації ознайомили клієнтів, які перебувають на їхньому обліку, з основними напрямками діяльністі КП «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання». Центр знаходиться по вул. Всіхсвятській, 16.

Психолог відділу з питань пробації показала кімнати відпочинку для дітей різних вікових категорій, в яких є навіть аерохокей та тенісний стіл. Крім того, в Центрі діти мають можливість користуватися невеличкою бібліотекою, настільними та розвиваючими іграми, малювати кольоровими фарбами, крейдою.

Під час зустрічі неповнолітнім, які мають ознаки девіантної поведінки, пояснили, що в будь-який час фахівці Центру можуть з ними безкоштовно попрацювати. Психологи та педагоги завжди вислухають і нададуть слушні поради. За потребою інформація не розголошуватиметься. Але проблема, з якою підліток звертатиметься, фахівці ґрунтовно вивчатимуть та знаходитимуть алгоритм дій виходу із ситуації.

Співпраця із спеціалістами з соціальної роботи щодо профілактики девіантної протиправної поведінки серед підлітків продовжуватиметься й надалі.

За інформацією Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ