У Чернігові проходить молодіжний дипломатичний Форум "Роль молоді у процесі євроінтеграції України"

У Чернігові проходить молодіжний дипломатичний Форум "Роль молоді у процесі євроінтеграції України"

29.07.17 12:55 0 491
28 липня, в Чернігівській музичній школі № 1 ім. С. Вільконського відбулося відкриття Молодіжного дипломатичного Форуму "Роль молоді у процесі євроінтеграції України", який організований молодіжною ініціативою GAVA.

У відкритті Форуму взяв участь заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако. Він радо привітав молодих людей, серед яких студенти, старшокласники з багатьох міст України та декількох університетів Польщі, та зазначив: «Дуже приємно бачити у нашому місті, яке є одним із найдревніших, ініціативну молодь, яка хоче розвиватися та показувати свій рівень». Він також додав, що саме молодь дала поштовх на шлях до євроінтеграції, тому треба рухатися вперед, бути сміливими та досягати своїх цілей.

«Завдяки активності, завдяки яскравим поглядам – людина впевнено розвивається», - підкреслив заступник міського голови.

Молодіжний дипломатичний Форум проходитиме у нашому місті два дні. Його мета – визначення подальших пріоритетів й шляхів розвитку молодіжної дипломатії України молодими делегатами у співпраці з кращими професіоналами із сфер дипломатії, політичної аналітики, журналістики та менеджменту.

У комітетах учасники Форуму, беручи за основу реально існуючі ресурси, умови й світові тенденції, власноруч створюватимуть пропозиції по вирішенню конкретних проблем у рамках теми свого комітету для всіх присутніх делегатів. Вони будуть презентувати й захищати їх перед всіма присутніми за вкрай обмежений період часу, ведучи перемовини та дебати й вирішуючи конфронтації з іншими учасниками.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному завідувача ...

КОМЕНТАРІ