Чернігів: Майбутній Меморіал Захисникам України повинен надихати на героїзм

Чернігів: Майбутній Меморіал Захисникам України повинен надихати на героїзм

29.07.17 13:45 0 487
Вчора в Чернігівській міській раді відбулося чергове засідання робочої групи з написання технічного завдання щодо спорудження Меморіалу Захисникам України на площі Героїв Небесної Сотні в Чернігові. Темою обговорення було внесення змін до Положення про конкурс.

Участь у робочій нараді взяли представники структурних підрозділів та депутати міської ради, громадські активісти, батьки загиблих воїнів АТО. Напередодні була анонсована тема наради: «Як зробити так, щоб пам'ять, закарбована в камені, жила вічно. Які активності та практики вшанування пам'яті ви б запропонували на цьому місці? Як, на вашу думку, краще пов'язати публічний простір площі Героїв Небесної Сотні з меморіалом?»

У ході спілкування всі учасники робочої групи дійшли спільної думки про те, що Меморіал Захисникам України має бути високоідейним, надихати на героїзм та викликати почуття патріотизму і гордості за своїх героїв, віддавших життя за рідну землю.

Учасники робочої групи неодноразово наголошували, що представникам громадськості необхідно активніше долучатися до обговорення питання стосовно спорудження Меморіалу Захисникам України, аби врахувати найкращі побажання та пропозиції жителів міста.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ