На Тернопіллі степан Барна оглянув об’єкти у Збаразькому районі,які фінансуються за рахунок ДФРР

На Тернопіллі степан Барна оглянув об’єкти у Збаразькому районі,які фінансуються за рахунок ДФРР

29.07.17 13:45 0 531
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна, перебуваючи із робочою поїздкою у Збаразькому районі, оглянув об'єкти, які будуть реалізовані у 2017 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Зокрема, він побував на місці будівництва нового спортивного майданчика із встановленням штучного рулонного покриття в м. Збараж. Загальна вартість реалізації проекту – 1 млн. 327 тис. грн., з яких 929 тис. грн. – це кошти ДФРР, та 398 тис. грн. – співфінансування з місцевого бюджету. Головним завданням проекту є створення належних умов для проведення спортивно-масового процесу на території району, зокрема, Збаража. Термін реалізації проекту – протягом 2017 року.

Також очільник області ознайомився з будівництвом спортивного залу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи на території Базаринської сільської ради. Реалізувати проект планують якнайшвидше. Очікується, що термін проведення будівельно-монтажних робіт при сприятливих умовах триватиме 90 днів. Вартість проекту – 8 млн. 53 тис. грн. Значна сума коштів на будівництво спортивного залу передбачена із Державного фонду регіонального розвитку – це 5 млн. 637 тис. грн., і 2 млн. 416 тис. грн. – це співфінансування з місцевого бюджету.

Проект реалізується вперше і має соціальну спрямованість, а також його основним завданням є забезпечити повноцінний фізичний розвиток молоді району, популяризувати фізичне виховання та проводити спортивні змагання різного рівня, в тому числі, і міжнародні.

Нагадаємо, цього року від всієї суми коштів Державного фонду регіонального розвитку, яка була виділена на Тернопільську область, на об'єкти спортивної інфраструктури припало 10%, а це трохи більше 11 млн. грн. Утім, завдяки позиції голови Тернопільської ОДА Степана Барни, цю суму вдалося збільшити до 18 млн. грн. Крім Збаразького району, об'єкти спортивної інфраструктури будуть реалізовані ще й у Підволочиському та Шумському районах, а також у Тернополі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Майбутній ...

КОМЕНТАРІ