Сергій Надал: «Дякую депутатам за спільну роботу заради розвитку міста»

Сергій Надал: «Дякую депутатам за спільну роботу заради розвитку міста»

29.07.17 16:55 0 590
28 липня розпочала свою роботу XVI сесія Тернопільської міської ради. Хоч напередодні невідомі особи проводили цілеспрямовані акції з метою зірвати проведення сесії, проте їм це не вдалося.

Зокрема, звечора 27 липня невідомі особи, частина з яких були з інших міст, почали споруджувати намети та звозити різні предмети під стінами органу місцевого самоврядування. Також вони намагалися ще до початку робочого часу 28 липня проникнути всередину приміщення міськради та вибили вхідні двері.

«Міська рада – це об’єкт комунального майна і кошти платників податків не повинні черговий раз витрачатися на ремонт дверей та приміщень, а мають спрямовуватися на розвиток міста. Проте тих людей, які це вчинили це порушення, це не цікавило, - зазначив міський голова. – Хочу подякувати і правоохоронцями, і депутатам, які зібралися на сесію Тернопільської міської ради заради розвитку міста. Депутати працюють і зараз приймають важливі для міста рішення».

До слова, також на сесії мали змогу виступити громадяни, яких хвилювало питання будівництва торф’яних котелень. Реагуючи на виступ тернополян, депутати проголосували за створення комісії з представників громадськості, експертів та депутатського корпусу, яка буде працювати над розвитком альтернативної енергетики у Тернополі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Директор департаменту ...
Наступна новина: В Тернополі на вул. ...

КОМЕНТАРІ