В Житомирській області депутати затвердили зміни до обласного бюджету та подякували Ганні Ємченко за роботу

В Житомирській області депутати затвердили зміни до обласного бюджету та подякували Ганні Ємченко за роботу

29.07.17 12:40 0 476
Зміни до обласного бюджету та розподіл 29,7 мільйонів, які має Житомирська область за перевиконання бюджету у другому кварталі 2017 року, затвердили депутати обласної ради 27 липня.

Про додатковий фінансовий ресурс та його спрямування повідомила під час дванадцятої сесії облради директор департаменту фінансів ОДА Ганна Ємченко.

— Вона наголосила на тому, що всі постійні комісії підтримали зміни до бюджету: «7,4 млн гривень спрямовуються депутатам на виконання їхніх власних депутатських повноважень. Решту 22,2 млн грн облдержадміністрацією спільно з обласною радою розподілені для потреб Житомирщини».

Після прийняття рішення про розподіл майже 30 млн грн Ганна Ємченко озвучила основні цифри: «Житомирська область за наповненням бюджету ніколи не пасла задніх. З гордістю хочу нагадати, що наша область у 2014 році стала першою серед регіонів України за кількістю надходжень коштів до бюджету. За перше півріччя цього року ми перевиконали свій бюджет на 447 млн грн. З державного бюджету області виділено 1,2 млрд грн. Все зробиться поступово, якщо йти в одному напрямку й думати про розвиток Житомирщини та добробут людей».

Ганна Ємченко подякувала керівництву області, депутатам облради, органам виконавчої влади, місцевого самоврядування, установам та громадським організаціям, представникам ЗМІ за активну співпрацю.

— «Я вдячна тим, хто підтримував та розумів. У мене завжди складались з усіма теплі та щирі стосунки. Особливо дякую своєму колективу, який за 20 років мене ні разу не підвів», – акцентувала директор департаменту фінансів ОДА.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ