Гарячі тури: Що потрібно знати при покупці

Гарячі тури: Що потрібно знати при покупці

29.07.17 20:34 0 1205

«Гарячі тури» - це відмінний спосіб відпочити, заощадивши при цьому значну суму грошей, адже ціни на такі путівки на порядок нижчі за середньоринкові. Цей спосіб в першу чергу підійде для тих, хто легкий на підйом і не має в своєму розпорядженні значними фінансів.

Недорогі гарячі путівки з вильотами на найближчі дні з'являються у продажу через нетипово низький попит на путівки або несподівану відмову від заброньованого туру. Буває і таке, що туроператор наперед викупив блок місць в готелі або літаку, але не зміг продати всі пропозиції заздалегідь. В такому випадку за декілька днів безпосередньо до заїзду він стрімко скидає вартість туру, щоб хоч якось погасити зроблені ним витрати. Гарячі тури в даному випадку можуть вартувати значно дешевше (іноді їх навіть пропонують за ціною перельоту). Як правило, це тури на популярні серед наших співвітчизників напрямки: Туреччина, Єгипет, Туріс і т. д., але іноді трапляються і менш поширені пропозиції. Крайній термін, після якого путівка перетворюється в "гарячу", коливається в районі 2-4 днів в Кіпр і Туреччину, де не потрібна віза, і до 7-10 днів в Іспанію, оскільки необхідний запас часу для оформлення візових документів.

Однак не варто розглядати «гарячі тури» як щось спонтанне. До вибору такої пропозиції потрібно підходити заздалегідь і з усією відповідальністю. Спочатку необхідно визначитися з країною, подивитися, які великі туроператори займаються цим напрямком, вивчити їх спецпропозиції. Також можна підписатися на розсилки, це допоможе заощадити час на пошуки. Крім того, рекомендуємо вивчити і готельну базу. Визначтеся, в якому саме готелі ви хотіли би зупинитися, а в яких ви б точно не хотіли зупинятися. Така підготовка допоможе вам швидко прийняти рішення відносно покупку конкретної путівки, адже «гарячі тури» розбирають швидко, і потрібно володіти певними знаннями і вправністю, щоб встигнути забронювати вигідну пропозицію.

Більш зручним варіантом може виявитися підбір спецпропозиції в турагентстві. Співробітники можуть істотно швидше знайти вигідну «гарячу путівку» і миттєво забронюють її. Великі турагенства можуть працювати без націнок, задовольняючись комісією, яку визначає туроператор, тому тур, придбаний таким чином, буде коштувати стільки ж, скільки і тур, куплений безпосередньо у туроператора.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Місто Рівне - справжня ...
Наступна новина: Як вибрати фотографа для ...

КОМЕНТАРІ