Як правильно скласти санбюлетень про шкоду куріння?

Як правильно скласти санбюлетень про шкоду куріння?

30.07.17 22:27 0 1863

санбюлетеньДавайте розберемося, що таке бюлетень в сучасному розумінні. Сьогодні, можна сказати, що це періодичне видання, спрямоване на донесення тієї чи іншої інформації цільовій аудиторії. Санбюлетень про шкоду куріння покликаний впливати на уми курців, так чи інакше, змушуючи їх негативно ставитися до шкідливої  звички і в подальшому повністю від неї відмовитися. Подібні видання є одним з найдієвіших способів донести до людини інформацію, проте, безліч видань відноситься до подібних випусків абияк і на виході виходить просто збірка картинок, що не несуть ніякого змістовного навантаження. Хіба вид легкого курця може змусити людину кинути палити? Сумніваюся. Необхідно вказати причини і ті зміни, які її чекають в результаті відмови.

Хочется розповісти про те, яким необхідно створювати санбюлетень про шкоду куріння, щоб досягти результату - збільшити кількість тих, хто кинув шкідливу звичку. Для початку слід визначитися з аудиторією, для якої створюється послання. Якщо це підлітки, то тиснути на економію коштів, якщо дорослий чоловік, то на проблеми з чоловічим здоров'ям, якщо це вагітні жінки, то відповідно на здоров'я дитини.
Обов'язково потрібно вказати:
що вже через кілька годин вони відчують полегшення;
що слід протриматися всього лише 2 - 3 тижні, за які життя повністю зміниться в кращу сторону;
опис стадій очищення організму від смол й інших шкідливих речовин;
які почуття при цьому будуть народжуватися.

Безумовно, створити правильний санбюлетень про шкоду куріння це ціле мистецтво. У розробці мають брати участь психологи, письменники і лікарі. Адже скласти газету «аби було» може і середньостатистичний копірайтер, здатний зв'язати докупи два слова. А зробити кілька сторінок корисними для людини, написати їх так, щоб мотивувати на здоровий спосіб життя і збільшити ступінь заперечення шкідливих звичок - це дійсно складно.

Поговоримо про місця розміщення санбюлетеня. Їх слід розміщувати на рівні очей середньостатистичної дорослої людини. У місцях, де люди зупиняються, наприклад, зупинка, метро або ліфт. Таким чином, більша кількість людей зможе прочитати цю інформацію і задуматися про те наскільки шкідливо щодня затягувати в себе їдкий дим сигарети.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Самые распространенные ...
Наступна новина: У чому перевага перегляду ...

КОМЕНТАРІ