Як має виглядати справжній футбольний фанат?

Як має виглядати справжній футбольний фанат?

31.07.17 14:36 0 978

Яка гра є самою популярною та має мільйони фанатів по всьому світу? Звісно ж - це футбол. Далі ж ми розглянемо основні атрибути справжнього фанату даної гри.

Давайте задамося простим і очевидним питанням: «Як повинен виглядати любитель футболу, щоб його можна було безпомилково ідентифікувати як справжнього фаната даного виду спорту?». З точки зору середньостатистичного обивателя достатнім буде наявність клубного шарфа. З точки зору інших фанатів справа йде трохи інакше:

  • по-перше, клубний шарф зовсім не клубний, а фанатська «троянда» або «розетка»;
  • по-друге, наявність шарфа є мінімально допустимим порогом у визначенні системи «свій-чужий» в середовищі справжніх любителів футболу;
  • по-третє, незамінним атрибутом вболівальника - є фанатська дудка, яка використовується тіфозі для акустичної, приголомшливої підтримки своєї команди, а також для дестабілізації і залякування противника. До речі, в Москві даний атрибут можна замовити в рекламно-виробничій компанії «ЦЕНТОРІЯ»: http://centoriaplus.ru/sportivnaya-atributika/dudki-bolelshika.

Фанат майже в обов'язковому порядку повинен носити клубну футболку, причому незалежно від погоди або сезону. Якщо матч проходить в робочий день, то перед походом на стадіон просто життєво необхідно привести себе у відповідний зовнішній вигляд.

Нерідко фанати роблять і дещо більш радикальне і стабільне, ніж футболка або клубний шарф. Це татуювання з емблемою клубу, назвою або ім'ям улюбленого футболіста.

Важливо розуміти, що ключовим для справжнього фаната повинен бути не зовнішній вигляд (хоча він і створює відчуття спільності і приналежності до злагодженої групі), а дії, що здійснюються окремим індивідуумом.

Атрибутика рідного клубу не замінить ні активної підтримки на стадіоні, ні розкішні і феєричні шоу, ні унікальну близькість між футбольною командою і її відданими вболівальниками. Тому, як і у всіх інших сферах людського життя, переважати повинні дії, а не гонитва за зовнішніми атрибутами. Тільки при такому розкладі себе можна зарахувати до фанатського руху.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Основні причини поломки ...
Наступна новина: Відцентрові компресори: ...

КОМЕНТАРІ